Termeni si conditii

www.7artswinery.ro si www.7artswinery.com – sunt denumirile magazinului on-line, detinut si administrat de S.C. SANVINO PROD S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Copilului nr.6-12, Tronson 1, Spatiul Comercial nr. 4, Birou C3, cod postal 012178, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/9461/2009 si avand CUI RO 26051156.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale Termenilor si Conditiilor precum si orice alte modificari ale site-ului www.7artswinery.ro fara notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a prevederilor. Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-urile www.7artswinery.ro /www.7artswinery.com implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Cumparaturile de pe site-urile www.7artswinery.ro /www.7artswinery.ro  pot fi facute doar de persoane ce au varsta de peste 18 ani. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

 

 1. Terminologie

Vanzator – societatea comerciala S.C. SANVINO PROD SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Copilului nr.6-12, Tronson 1, Spatiul Comercial nr. 4, Birou C3, cod postal 012178, inregistrata la Registrul Comertilui  J40/9461/2009, avand CUI RO26051156, IBAN: RO 02 OTPV 0000 0000 0120 5477, deschis la OTP Bank Romania

Cumparator – persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi creaza un cont pe site-ul www.7artswinery.ro  si efectueaza o Comanda

Site –  domeniul www.7artswinery.ro sau www.7artswinery.com

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Cumparator si istoricul comenzilor  Cumparatorului de pe Site

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator Cumparatorului reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

 1. Obligatiile Cumparatorului

2.1 Cumparatorul este obligat ca la crearea Contului pe site  sa furnizeze informatii reale, corecte, actuale si complete. In situatia in care Vanzatorul considera ca aceasta obligatie a fost incalcata, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a bloca Cumparatorului accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

2.2 Sa achite integral valoarea Comenzii

 

 1. Extinderea obligatiilor Vanzatorului

3.1 Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului; 3.2 Informatiile prezentate pe site au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

3.3 Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin e-mail la adresa office@sanvino.ro sau prin telefon la numarul +40744560506. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat.

 

 1. Pretul si plata

4.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate pe Site-ul www.7artswinery.ro includ TVA (19%)

4.2. 7ARTSWINERY isi rezerva dreptul de a acorda reduceri de pret la anumite produse, pe o perioada determinata sau nedeterminata de timp, in limita stocului disponibil si de a modifica preturile fara a anunta in prealabil.

4.3. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

4.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

 

 1. Politica de returnare

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014, Cumparatorul se poate retrage dintr-un contract la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data intrarii in posesie a Bunurilor. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la office@sanvino.ro . In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: – Comenzile achitate on-line cu cardul – > prin restituire in contul din care a fost efectuata. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta). In cazul in care un Bun comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului, in termen de 7 zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 

 1. BUNURI PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

 

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. De exemplu vinul transportat in conditii de temparaturi neconforme ( sub 0°C si peste 25°C)

7.2. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator. De exemplu sticlele de vin desfacute, sticlele de vin care au etichetele, dopul sau timbrul fiscal deteriorate.

7.3. furnizarea de bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit in momentul incheierii Contractului, a caror livrare nu poate fi efectuata inainte de 30 (treizeci) de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care Vanzatorul nu le poate controla;

 

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

Intregul continut al site-ului , incluzand, texte, imagini, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Vanzatorului sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

 1. LIVRAREA BUNURILOR

 

9.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator  sau in showroom-ul din Str. Copilului nr. 6-12, sector 1, Bucuresti, conform programului mentionat pe Site, in cazul in care v-ati exprimat dorinta de a le ridica Dvs.

9.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

9.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

 

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Sanvino Prod SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 31829. In conformitate cu leagea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, 7artswinery are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate. Scopul colectarii datelor este: informarea Utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe Site, informarea Utilizatorilor/Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Sanvino Prod SRL, Str. Copilului nr. 6-12, sector 1- Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: – o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate; – sa interviti asupra datelor transmise; – sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara; – sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege; Astfel, Sanvino Prod SRL poate notifica Utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul periodic, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Sanvino Prod SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice Utilizator/Cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.7artswinery.ro/www.7artswinery.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, 7artswinery poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

 1. FORTA MAJORA

 

12.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

12.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Sanvino Prod SRL si Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.