Confidentialitate

Sanvino Prod SRL (www.7artswinery.ro si/sau www.7artswinery.com) este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 31829.

 

Datele cu caracter personal.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Sanvino Prod SRL pentru a va confirma comenzile, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.

Sanvino Prod SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei dintre client si Sanvino Prod SRL. Sanvino Prod SRL.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre. Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România. Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.Vinorama.ro se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, si sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale daca utilizarea lor nu este in conformitate cu Legea nr. 677/2001. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele noastre.In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 1. a) Protectia datelor tale: Scopul nostru, in ceea ce priveste social media, este unul educational, iar noile reguli de protectie a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, iti promitem ca siguranta datelor tale este o prioritate pentru noi si ca folosim aceste date pentru unicul scop de a-ti oferi o experientă personalizata atat pe site-ul nostru, cat si pe platformele online pe care ne promovam produsele si serviciile (Facebook și Google).
 2. b) Protectia datelor tale: Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, in functie de natura lor. In tabelul de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:  

Adresa de email In cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site;

Prenumele și Numele In cazul in care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabileste un acord comercial cu Sanvino Prod SRL sau pentru facturare.

Numarul de telefon In cazul in care ne-ai furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, in scopul informarii cu privire la modificarile de ultim moment.

Numele companiei In cazul in care ne-ai furnizat numele companiei pentru care lucrezi, sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste un acord comercial cu Sanvino Prod SRL sau pentru facturare.

Datele de facturare In cazul in care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal), folosim aceste date pentru a incheia contractul care stabileste un acord comercial cu 7artswinery.ro sau pentru facturare;

Datele despre browser/IP/dispozitiv In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti; de asemenea, pentru ca folosim o platforma e-commerce adresa de IP ne poate ajuta in eventualitatea unor cazuri de frauda, daca institutiile responsabile vor solicita aceste date;

Concluzie Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la serviciile noastre de care ai putea fi interesat(a).  

 1. c) Partajarea datelor personale: Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces. Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in România. Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terte parti au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza carora utilizatorii nu pot fi identificati.
 2. d) Mesajele noastre de marketing: In cazul in care avem acordul tau (te-ai abonat la newsletter-ul 7artswinery.ro), iti vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre evenimentele pe care urmeaza sa le organizam, despre articolele nou-publicate pe acest site si despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

Dezabonare de la newsletter.Te poti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos: 1. Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;

 1. Prin trimiterea unui email către noi, in care sa soliciti dezabonarea. In oricare dintre cele două situatii, ne vom asigura ca nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maximum 48h de la primire.
 2. e) Drepturile Utilizatorului: Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor.
 3. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale;
 4. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
 5. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
 6. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine;
 7. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine;
 8. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine sau catre un alt operator;
 9. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate. Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugam sa ne trimiti un email.